Yaşar Üniversitesi Haber – KOSBİ’ye akademik destek

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) ile Yaşar Üniversitesi arasında lisansüstü eğitim programları kapsamında iş birliği protokolü imzalandı.

KOSBİ’de gerçekleştirilen imza törenine Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Kandiller ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yücel Öztürkoğlu, Enstitü Müdür Yardımcısı Dr. Nalan Öztürk, KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Diren, KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanvekili Hüseyin Eren, KOSBİ Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Dr. Ahmet Özken ve KOSBİ Bölge Müdürü Mükremin Zülkadiroğlu katıldı.

İş birliği protokolünü KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Diren ile Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Kandiller imzaladı.
KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Diren, “Bu protokol ile Yaşar Üniversitesi’nde lisansüstü ve doktora programlarına katılmak isteyen KOSBİ personeli, KOSBİ iştiraki firma yönetici ve çalışanları ile onların birinci derece yakınlarına yüzde 25 indirim sağlamış oluyoruz” dedi.

KOSBİ’ye teşekkür

Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Kandiller ise lisansüstü ve doktora eğitimi almak isteyenler için bu protokolün güzel bir imkan sunduğunu belirtti. Kandiller, “Kurumlarla iş birliğine çok önem veriyoruz. Özellikle, sanayi sektöründe çalışanların eğitimleri, üretimde katma değerin daha da artmasına katkı sağlıyor. Üniversite olarak bu protokol çerçevesinde en iyi eğitimi sunacağız.” dedi.

Haber Yaşar Üniversitesi